En undersøkelse fra september Pew Center viste en fem prosent

Posted by smattern in Uncategorized |

Var det en villain i 2014-valget

canada goose jakker dame Mitt beklagelse over 2014-midtveisvalget kan ikke harmonisere med nasjonalt bred liberal blues. Kanskje det er fordi jeg er en gammel stil, New Deal-politisk liberal med en tradisjonell teologi og tidsherdede familieverdier, på en gang mer progressiv og konservativ enn dagens kulturreformer. Jeg sørger for skjulte elefanter, foreldreløse demokrater og en ghettoisert intelligentsia. canada goose jakker dame

canada goose victoria parka Min første stanza: Bare en tredjedel av alle kvalifiserte velgerne gjorde turen til meningsmålingene. Se elefanten i rommet: Vi, offeret påtalte amerikanske ikke-velgere, er systemets feil. Vi er overbevist om at soldatene i Omaha Beach ble slått ned, slik at vi kunne spille videospill på valgdagen. Vi vil caw som demoraliserte kråper når Senator James Inhofe, et klimaforandringer, tar tak i gavlen i senatmiljøet og det offentlige arbeidskomiteen. Han må ikke bekymre deg for at 70 canada goose outlet prosent av amerikanerne ser klimaendringer som et viktig spørsmål. De fleste er for opptatt med å blende kanaler for å kjøre til valgstedet. canada goose victoria parka

canada goose norge Husk de svarte og hvite bildene av lynch mobsofrene. Ære dem. Ikke stem for demokrater eller republikaner hvis du ikke favoriserer. Stem på Greens i stedet eller for noen annen part. Hold opp med å virke som livløse datapunkter på kampanjens lederes diagram. Stig opp. Trusse våre nåværende partier med skjebnen til Whigs og Canada. canada goose norge

canada goose salg Min andre stanza: Det demokratiske partiet mitt parti flyr fra sine egne prestasjoner. Canada Goose Outlet Montreal Affordable Care Act er en vellykket suksess; Arbeidsledigheten er nede; underskuddene har gått ned. Men partiledere snakker sine underkulturer i Beltway ‘wonk’ og skjelver for ‘Obamacare’ som om det var loftet sin galne tante. Tepartiet takker dem. canada goose salg

canada goose victoria Hva er mer, disse ledere forblir tone døve for folk av tradisjonell tro, spesielt evangeliske kristne, hvorav mange av dem i øvrigt ikke føler seg republikansk kjærlighet. Men vi snubler. Jeg er utstilling A: Jeg er enig med president Obamas uttrykte overbevisninger i 2008: ‘Jeg tror at ekteskapet er foreningen mellom en mann og en kvinne.’ Jeg ble også enig med ham i 2011: ‘Hver eneste amerikansk homofil, straight, lesbisk, biseksuell, transgender, hver eneste amerikaner fortjener å bli behandlet like i lovens og øynene til samfunnet.’ Jeg er lett kjent med homofile Jeg ville beskytte jobbene deres; Jeg har stemt for minst en. Jeg er fascinert av Tony Canada Campollo og Roger Olsons forslag: Emulate Holland. Alle par kan registrere seg i en sivil union og, separat, «gifte seg» i en kirke, synagoge, moske eller noe annet statene håndterer lovlighet, religiøse institusjoner forvalter et ekteskapsforbud, også kalt et ‘sakrament’ eller ‘ordinans.’ Pastorer som meg er lettet over de plagefulle ordene, ‘ved den kraftfulle official site https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge canada goose outlet Uk i meg av staten. ‘ canada goose victoria

canada goose jakke herre Alt dette fløt med standard demokratisk tenkning til 9. mai 2012, da presidenten formulerte sin endring. Jeg tviler ikke på hans oppriktighet, og jeg forstår de overbevisende homofile fortellingene, men som en (for det meste progressiv) evangelisk kristen, står jeg overfor det som synes å være plain n betydningen av en tekst jeg er overbevist om er canada goose jacket outlet saconto. canada goose jakke herre

canada goose trillium Men det ser ut til at jeg ikke bare kan avvike med moderne tenkning. Jeg har blitt fortalt at jeg er ‘hateful’, til tross for min samtykke med Pope Francis og kjøpe hver 2008 demokratisk kandidat og til tross for potensial utenfor boksene., Jeg ‘kastes av fra den uunngåelige moralske mars, så jeg kan bedre blande med tiden fordi trendlinjene er etset i stein. canada goose trillium

canada goose jakker herre Kanskje ikke. En undersøkelse fra september Pew Center viste en fem prosent nedgang i støtten til homofil ekteskap. Litt mindre enn halvparten av alle amerikanere var for det. canada goose jakker herre

canada goose Min tredje stanza riffs av den andre: Noen kapret termen, ‘liberal’, som en gang hevdet foreningsarbeidere, sivile rettighetsaktivister og bevaringsforesatte. De lejoniserte Franklin Roosevelt og Harry Truman, hilste flagget, befolket VFW-møter, deltok på kirker og synagoger og plottet kommunismens inneslutning. John F. Kennedy tok merke til merkevaren i sin presidentkampanje i 1960: ‘Hvis de er’ Liberal ‘ hans motstandere) betyr noen som ser fremover og ikke bak, noen som gleder seg over nye ideer uten stive reaksjoner, noen som bryr seg om folks velferd, deres helse, deres boliger, deres skoler, deres jobber, deres sivile rettigheter og deres sivile rettigheter noen som mener at vi kan bryte gjennom dødvann og mistanker som griper oss i våre politikker i utlandet, hvis de mener det med en ‘liberal’, så er jeg stolt over å si at jeg er ‘Liberal’. ‘ canada goose

canada goose herre Mange kjempet for den ‘liberale’ etiketten til liberale muterte til sekulære puritaner som lagde gigantene på inviolate regler. Damon Linker, knapt en høyre side av legitfløyen, citerer flere eksempler. Blant dem: Mozilla grunnleggeren Brendan Eich trakk seg ned blant en boikotttrussel fordi han donerte $ 1000 til den ‘feil’ siden i California s Proposition 8-kampanje fem år før. Meldingen: Se på ryggen din hvis du ikke er stivt ‘åpent sinnet’ som oss. canada goose herre

canada goose dame Slik fundamentalisme kveler våre universiteter. Christine Lagarde, sjef for Det internasjonale pengefondet, trakk seg under press fra å snakke på Smith Colleges begynnelsesseremonier i mai (demonstranter var uenige med organisasjonens politikk). Condoleezza Rice led den samme ydmykelsen på Rutgers. InterVarsity Christian Fellowship har en moderat evangelisk organisasjon, som i det meste avinously har mistet sin tilgang til California s statlige universiteter fordi det krever at elevene skal bekrefte sine doktriner. Vanderbilt University og Bowdoin College gjorde det samme. canada goose dame

canada goose outlet Disse handlingene ødelegger Mississauga Kennedys beskrivelse og føder Liberalismens kritikere. Plutselig artikulerer Bernard Goldberg vår frykt: ‘En gang var liberaler de som sa: Selv om jeg er uenig med deg, forsvarer jeg til døden din retten til å snakke. Det var da. I dag vil for mange liberale spesielt på høyskolestudier ikke bare forsvare din rett til å snakke, men vil gjøre alt de kan for å stille deg. ‘ canada goose outlet

canada goose jakke Valg alltid grov og slitne er nå tawdry tegneserier churned av glatt reklamebyråer ansatt av lackluster politiske partier. Og så vil det forbli med mindre den lurte elefanten oppstår. Tidlige demokrater og forældreløse liberaler vil ubevisst synge et monotont kor med dysfunksjonelle republikanere i 2016, komplett med robo-samtaleparaen, til amerikanske ikke-velgerne slutter å skjule sin fatalistiske og selvforsynende kynisme. Ingen mer skyld. Congressional gridlock er utfallet, ikke årsaken til tomme valglokaler canada goose jakke.

Leave a Reply